1  dec. 2022

Bezoek van Henny B. Stern

Bij een vorige gelegenheid is een aantal series met als onderwerp "Historie" getoond. De makers van deze series is gevraagd om ze nogmaals mee te nemen en nu te laten beoordelen door  de bekende fotograaf Henny B. Stern. Deze keer werden de series beoordeeld vanuit het standpunt van een vakfotograaf.

Na afloop van de commentaren, die door de deelnemers goed werden ontvangen, liet Henny nog eigen werk zien. Niet afkomstig  van zijn werk, namelijk het fotograferen van de motorsport, maar mooie platen van wat hij als zijn hobby beschouwt.

Een leerzame avond. (werk van Stern is te bewonderen op  https://motorcycle-diaries.com )

20 jan. 2023

wijziging clubavonden.

Omdat de vergaderzaal op 16 februari 2023 bezet is, wordt deze verplaatst naar 16 maart 2023. Dan dus bespreking van twee foto's.

7. okt, 2022

Expositie Johannes Boeks

Ons gewaardeerde lid Johannes Boeks heeft de gelegenheid gekregen om zijn foto's te exposeren. Zijn werk is te zien in Gezondheidscentrum Provitaal, aan de Meidoornlaan 2 te Meeden. Wij wensen Johannes veel bezoekers toe.

verplichte onderwerpen avond

In 2023 wordt weer de verplichte onderwerpenavond gehouden, waarop series van drie tot vijf foto's worden getoond met als onderwerp: "mijn buurt".

clubtocht

Er wordt in september 2022 op de eerste of tweede zaterdag (afhankelijk van het weer) een clubtocht gehouden. De bestemming is Groningen: de Grote Markt, Vismarkt en Forum.
Op een van de daarop volgende clubavonden wordt de oogst aan foto's besproken.

clubavonden

De clubavonden zijn voorlopig weer op de eerste en de derde donderdag van de maand.